Співачка з Буковини у новому інтерв'ю оскандалилася заявою про Україну (ВІДЕО)

09.04.2023 11:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Виконавиця, екс-буковинка Ані Лорак, яка замовчує повномасштабну війну на території своєї країни, звинуватила державу у своєму переїзді до Росії. Про це вона повідомила в інтерв'ю на YouTube-каналі "Алена, блин!"

 

- Мені просто зривали концерти, це було проплачено та організовано. Я зі своїми закликами щастя і добра не задовольняла, потрібно було, щоб я говорила щось інше, але я не могла цього робити, я ж артист. Я змушена була виїхати, - сказала вона.

Також артистка додала, що поїхавши до Росії, вона отримала любов та підтримку. При цьому вона зазначила, що їй боляче читати новини, що її хочуть позбавити звань в Україні.

- Звичайно, боляче. Звичайно, мені це неприємно. Неприємно, тому що Україна - у моїй душі. Я народилася там. І це ранить мене - таке ставлення. Але все одно є добрі люди. Я, як дитина, вірю в добро, що воно переможе. Це нестерпно розуміти, що це всі рідні люди. Як? Я не можу цього зрозуміти! Коли твоє рідне, це рідне, коли стільки ненависті, - сказала Ані Лорак зі сльозами на очах.

Крім того, виконавиця вважає, що згодом її перепрошуватимуть.

- Думаю, прийде той час, коли люди вибачатимуться, бо це несправедливо, - підсумувала вона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews