Ліквідували дві плантації зі снодійним маком у Дністровському районі (ФОТО)

12.07.2023 12:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Правоохоронці задокументували два факти незаконного вирощування нарковмісних рослин. За вказаними фактами дізнавачі поліції проводять досудові розслідування.

Працівники поліції Буковини продовжують здійснювати оперативно-профілактичні заходи, щодо боротьби з незаконним культивуванням нарковмісних рослин.

співробітники поліції ліквідували дві незаконні плантації зі снодійним маком у дністровському районі

Так, учора поліцейські офіцери громади та дільничні відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції в місті Хотин під час проведення санкціонованого обшуку домогосподарства 68-річної місцевої жительки виявили незаконний посів снодійного маку. Правоохоронці вилучили у буковинки 1112 нарковмісних рослин та направили їх на експертизу.

співробітники поліції ліквідували дві незаконні плантації зі снодійним маком у дністровському районі

Цього ж дня співробітники поліції провели ще один санкціонований обшук за місцем проживання 69-річного жителя села Мамалига. В ході проведення спеціальних поліцейських заходів правоохоронці виявили на присадибній ділянці буковинця 265 рослин снодійного маку. Всі нарковмісні рослини вилучили та направили для проведення експертиз.

Дізнавачі поліції за вказаними фактами проводять досудові розслідування за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews