При перевірці оздоровчого комплексу «Дністер плюс» виявили низку порушень (ФОТО)

13.07.2023 12:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та Департаменту соціального захисту населення ЧОВА з робочим візитом відвідали  дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий комплекс «Дністер плюс».  

На момент обстеження у закладі оздоровлюється та відпочиває 176 дітей.

Під час обстеження виявили наступні недоліки у роботі закладу:

1)  постільні речі  (матраци,  ковдри) частково потребують заміни, частина потребує проведення їх очищення, виведення плям;

2)  не представлене щоденне меню-розклад;

3)  не представлена супровідна документація на харчові продукти, яка засвідчує їх походження, безпеку і якість;

4)  душові кабіни потребують покращення;

5)  згідно з перспективним, погодженим Чернівецьким районним управлінням Держпродспоживслужби меню, передбачено п’ятиразове харчування, однак щоденне меню, яке пропонується дітям – чотириразове.

За результатами проведеного обстеження, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області склали на керівника закладу протокол про адміністративне правопорушення, розгляд якого відбудеться 13 липня.

Також Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надасть рекомендації щодо усунення встановлених порушень вимог санітарного законодавства у термін до 17 липня.

Крім того, задля перевірки виконання вимог припису, відбудеться повторний виїзд відповідальних осіб до закладу.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews