Футбольна команда "Буковина" підписала екс-гравців "Ворскли" та "Маріуполя" (ФОТО)

16.07.2023 17:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Футбольний клуб "Буковина" підписав контракти з двома гравцями: 25-річним голкіпером Іваном Пономаренком та 22-річним півзахисником Дмитром Прокопчуком.

Пономаренко грав за "Львів" (4 матчі в сезоні 2022-23), Прокопчук захищав кольори "Маріуполя" (4 матчі, 0 голів).

Раніше повідомлялося, що воротар Іван Пономаренко, який виступав у Криму після того, як півострів окупувала Росія, пройшов незвичну співбесіду перед підписанням контракту з українським клубом "Львів".

Тоді ж трансфер Пономаренка викликав невдовлення у львівських фанатів, і за футболіста довелося заступитися директору клубу Максиму Стефановському, який в інтерв'ю прес-службі клубу зазначив, що перед підписанням контракту з гравцем провели співбесіду і він висловив патріотичну позицію.

Голкіпер уже захищав кольори «Буковини» у 2021 році. У складі «жовто-чорних» Пономаренко зіграв у 27-ми матчах, після чого пішов на підвищення у Прем’єр-лігу: спершу у ФК «Львів», а згодом – у полтавську «Ворсклу».

Воротар Іван Пономаренко. Фото СФК "Буковина"
 
Дмитро Прокопчук - вихованець донецького футболу. З 2017 по 2021 рік виступав в юнацькому та молодіжному чемпіонаті України за «Олімпік», «Ворсклу» та «Маріуполь». У дорослому футболі дебютував у складі «Краматорська», а у сезоні 2022/23 захищав кольори ФСК «Маріуполь», за який зіграв чотири матчі.
 
Футболіст Дмитро Прокопчук. Фото СФК "Буковина"
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews