Чернівецький підприємець створює сумки та аксесуари у стилі «мілітарі» (ФОТО)

17.07.2023 14:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Максим Коровін займається підприємництвом з 2014 року, а з 2017-го – виробництвом виробів зі шкіри. Від березня минулого року підприємець створює  амуніцію для військових.

За цей час створили широку лінійку продуктів – ремені для зброї, підсумки, РПС, каремати та багато іншого. Підприємець вирішив скористатися урядовою програмою «єРобота» «Власна справа» та розширити асортимент продукції та створити лінійку сумок та аксесуарів у стилі «мілітарі».

- Ми хочемо і можемо створити робочі місця, щоб виготовляти більше. Обладнання та матеріали будуть використовуватись при виготовленні сумок, органайзерів та інших аксесуарів для військових, які повернуться до звичайного життя, і їм однаково буде близька «мілітарі» тематика. Тож ми будемо виготовляти інші предмети зі схожих матеріалів і у «мілітарі»-тематиці, – зазначає Максим Коровін.

За кошти гранту підприємець закупив обладнання, матеріали та фурнітуру, вже створив два нових робочих місця та винайняв працівників.

У планах розробити не менше десяти нових товарів, запатентувати свої унікальні розробки та продавати товари не лише в Україні, але і за кордон через фулфілмент-центри та маркетплейси.

null
Фото з мережі Інтернет

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту «єРобота» можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava  

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на порталі у розділі «Грант для ветеранів»: https://www.dcz.gov.ua/storinka/granty-na-stvorennya-abo-rozvytok-vlasnogo-biznesu-uchasnykam-boyovyh-diy-osobam-z

Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews