На Героїв Майдану в Чернівцях відремонтують тротуари за 14 мільйонів гривень

24.07.2023 15:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях відремонтують тротуари на двох ділянках вулиці Героїв Майдану. Вартість робіт становить 14 мільйонів гривень. За ці гроші облаштують тротуари та зупинку громадського транспорту.

Про це йдеться у документації на платформі Prozorro.

Згідно з документацією, підрядник має розібрати старі тротуари, на їхньому місці облаштувати тротуари з тактильною плиткою, встелені бетонними фігурними плитами.

Це мають зробити на ділянці вулиці Героїв Майдану від вулиці Головної до вулиці Дмитра Загула, а також на іншій ділянці від будинку №29 на Героїв Майдану до вулиці Садової.

Там мають влаштувати дощоприймачі та каналізаційні труби. На тротуарах також буде озеленення — газон та кущі бирючини. Окрім цього на тротуарах встановлять лавиці та урни для сміття.

Ремонтні роботи планують завершити у серпні 2024 року. Компанія "Будторгінвест" запропонувала найнижчу ціну за ремонт, зараз очікує рішення замовника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews