На Буковині правоохоронець організував канал переправлення ухилянтів до Румунії

15.08.2023 12:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За свої послуги організатори «просили» від 3000 євро до 7000 доларів США з особи.

​​На Буковині ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через держкордон – повідомлено про підозру шести громадянам, серед них – правоохоронець.
 
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура та Служба безпеки України.
 
За даними слідства, шестеро буковинців (серед них – працівник правоохоронного органу), налагодили схему незаконного збагачення від організації незаконного переправлення чоловіків через держкордон. За свої послуги організатори «просили» від 3000 євро до 7000 доларів США з особи.

Їх затримали правоохоронці під час спроби незаконно доправити до Румунії 8 чоловіків призовного віку", - йдеться у повідомленні прокуратури.
 
За інформацією оперативників СБУ, організували протиправну схему двоє мешканців Чернівецької області, серед них – працівник одного з правоохоронних органів. До незаконної діяльності зловмисники залучили ще чотирьох осіб, які виконували ролі посередників і перевізників.
 
"Переправляти ж ухилянтів за кордон планували традиційним способом – на ділянках так званого "зеленого" кордону поза межами пунктів пропуску.
 
Проте незаконній оборудці завадили правоохоронці – поблизу держкордону вони затримали вісьмох "ухилянтів" та п’ятьох учасників схеми. Ще одного посередника затримали пізніше поблизу його помешкання в Чернівцях", - додають у відомстві.
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews