Депутати у Чернівцях не розглянули проєкт рішення про продаж торговельних місць на Калинівському ринку через аукціон

27.10.2023 12:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Проєкт рішення про це зняли на доопрацювання.

Депутати Чернівецької міської ради не розглянули питання продажу торговельних місць на Калинівському ринку через електронний аукціон ProZorro.Продажі – проєкт рішення про це зняли на доопрацювання.

Про це повідомила кореспондентка Суспільного із залу засідань.

Раніше на сайті міської ради оприлюднили проєкт рішення щодо продажу торговельних місць на Калинівському ринку через електронний аукціон ProZorro.Продажі. На засіданні сесії 26 жовтня цей проєкт зняли на доопрацювання. Це рішення підтримали 29 присутніх депутатів, ще 5 – не голосували.


У проєкті рішення йдеться, що через аукціон планують надавати в користування вільні торговельні місця на ринку для встановлення там пунктів продажу. Водночас це не стосується місць загального користування: столів чи прилавків, на яких продають м'ясні та молочні вироби, а також рибних павільйонів.


Стартова ціна лота має перевищувати розмір 15 мінімальних зарплат – наразі це 100 500 гривень. Це разовий внесок за право користування торговельним місцем.

Переможець аукціону має укласти договір з підприємством "Калинівський ринок". 20% вартості місця покупець має перерахувати на рахунок ринку, а решту грошей – до цільового фонду соціально-економічного розвитку міськради.

Якщо депутати підтримають рішення, то впродовж місяця мають затвердити положення з умовами проведення аукціонів через платформу Prozorro.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews