Богдан Куценко

Богдан Куценко

письменник, журналіст, волонтер

Скільки фото ти маєш із тих, де в щасливому кадрі вже ніхто не лишився живий?

16.11.2023 21:49   Джерело: CvNews
Автор : Богдан Куценко

Іноді все, що мене дивує цими бентежними днями - як дивно, дивовижно і закономірно ми всі опиняємось там і тоді, де мали би перетнутися. Перетнутись дорогами, стежками, перелазами - опиняємось разом в якийсь-таки день у якомусь місці-таки.

Тоді починається магія - дружби, любові, довіри і взаємного вивчення, взаємопроникнення, поваги і спільної дії. Як із різних світів ми, буває, розходимось в одній точці часу і простору - півгодини туди, п'ятнадцять сюди і нікого-нікого на тому самому місці уже б не було.

Так приходимо вчасно і вчасно ідемо, коли смерть не встигає за нами, коли день, три години чи двадцять чотири хвилини по тому якогось звичного тобі місця уже не існує. І добре, якщо тільки місця.

Скільки фото ти маєш із тих, де в щасливому кадрі вже ніхто не лишився живий? Всі сміються ось там і тоді - всі кепкують, як діти, поправляють панамки, беруть гарно зброю до рук і всідаються трохи щільніше плече до плеча у кузові стареньких пікапів дорогами до війни.

Побратими. Фото Ukrainian Military Pages

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews