На Буковині педофіл з підозрою на ВІЛ вісім років систематично розбещував, а потім зґвалтував рідну доньку

21.11.2023 11:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Свою вину чоловік не визнав.
 
До 15 років позбавлення волі засуджено буковинця за зґвалтування, розбещення та небезпеку зараження ВІЛ-інфекцією малолітньої дитини.Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.


За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури 47-річного жителя Чернівецького району визнано винним у свідомому поставленні у небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дитини (ч. 1 ст. 130, ч. 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що упродовж березня-жовтня 2022 року, користуючись відсутністю дружини та синів, підсудний розбещував свою 11-річну доньку. А у жовтні минулого року чоловік зґвалтував дитину. 

Крім того, встановлено що з 2016 року підсудний перебуває під медичним наглядом з вірусом імунодефіциту людини та вірусним гепатитом С. Вчиняючи насильницькі дії сексуального характеру щодо дитини, він знав про свої захворювання і усвідомлював наслідки.

Наразі прокуратура вивчає обґрунтованість та вмотивованість прийнятого рішення та можливість його апеляційного оскарження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews