На Буковині тривають командно-штабні навчання (ФОТО)

07.12.2023 20:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Триває регіональне командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту. Зокрема, у них беруть участь представники Чернівецької ОВА, районних військових адміністрацій, сільських, селищних, міських рад та територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту краю.

Захід відбувається з метою підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту в разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Буковини.

Основними завданнями тренінгу є вдосконалення практичних навичок та досягнення злагодженості в роботі органів управління і сил цивільного захисту з питань організації та здійснення заходів задля швидкого реагування та ефективного усунення негативних наслідків спричинених надзвичайними ситуаціями.

В межах навчань вже відбулися засідання регіональної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо умовного подолання наслідків активного циклону, який пройшов територією області, та засідання штабів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Також учасники відпрацювали практичні заходи на суб’єктах господарювання, де демонстрували дії з ліквідації наслідків умовних надзвичайних ситуацій та організації заходів захисту населення.

Бункер. Фото Чернівецької ОДА

 

Фото Чернівецької ОДА

 

Фото Чернівецької ОДА

 

Рятувальники. Фото Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews