Зберіть свій літній капсульний гардероб з INTERTOP

18.06.2024 15:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Літо — час для експериментів, особливо, що стосується гардероба. Хочеться чогось легкого, зручного та стильного. В гардеробі кожної модниці мають бути речі, які гармонійно між собою поєднуються. Ми розкажемо вам про капсульний гардероб, завдяки якому ви завжди зможете створити модний образ.

Легка сукня

Літо без сукні, це просто неможливо уявити. Головне, обрати свою, яка ідеально пасуватиме до вашої фігури. Благо, зараз жіночі сукні є на кожен смак. Сукні доступні в різних варіантах, зокрема:

  • Сарафани
  • Сукні без рукавів
  • Сукні з короткими рукавами
  • Сукні на бретелях
  • Короткі або довгі сукні.

Біла сорочка 

Біла сорочка — це просто «маст хев» у кожному гардеробі. Звичайно, ви можете вибрати будь-який інший колір, який вам до вподоби. Проте саме білий колір  — елегантний та вишуканий. Білу сорочку легко поєднати з джинсами, шортами чи сукнею, зав’язуючи вузлом, або з купальником.

Джинсова спідниця

Про те, що жіночі джинсові спідниці актуальні завжди, мабуть, знають усі. Щоправда, постійно змінюється тренд на стиль та довжину. Єдине, будьте певні, що обравши джинсову спідницю, ви завжди будете виглядати модно.

Шорти 

Можливо, ви не дуже любите шорти, але в розпал літа — це саме те, що треба. Крій, довжину і тканину вибирайте на свій смак.

Футболки

Базова біла чи чорна футболка — завжди актуальні. Вони поєднуються майже з будь-якою парою шортів, лляних штанів або спідниці, які ви збираєтеся носити влітку.

Лляні штани

Обовʼязково майте в гардеробі пару лляних штанів. Легкі, компактні та шикарні — це найкращі літні штани.

Білі джинси

Влітку такі джинси чудово вони виглядають влітку. Зараз багато хто віддає перевагу широким штанам.

Як гарно виглядати влітку

Вишуканий і елегантний вигляд влітку — просто, якщо ви будете дотримуватися кількох правил:

  1. Класика завжди в моді. Тому, купуючи такий одяг, ніколи не шкодуйте на це грошей. Ви завжди будете виглядати стильно та неперевершено.
  2. Обирайте світлі кольори. На те й воно літо. Білий, рожевий, ніжно-пастельні кольори створюють контраст з осінньо-зимовою капсулою. Втім, врахуйте і практичний бік: світлі кольори відбивають сонячні промені, а не поглинають їх, і це дуже зручно у спекотний літній день.
  3. Обирайте натуральні тканини. Одяг, який виготовлений зі 100% бавовни, льону та бамбука мають чудову властивість пропускати повітря і не збирати вологу.
  4. Вільні силуети допоможуть почуватися комфортно. При цьому ви виглядатимете елегантно.

Ключ до гарного святкового капсульного гардероба — це універсальність, тому інвестуйте в багатофункціональний одяг, який легко поєднується між собою. Найкращий одяг для свого гардероба обирайте з INTERTOP.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews