Олександр Фищук стверджує, що не має відношення до вирубки лісу на Буковині

14.01.2018 21:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Буковинські ЗМІ неодноразово писали про начебто «кришування» Олександром Фищуком вирубки лісів на Буковині. Однак, голова Чернівецької обласної державної адміністрації категорично це заперечує.

Про це він сказав у коментарі газеті "Версії", пише molbuk.ua

Зокрема, журналісти видання поцікавились у Фищука щодо інформації, яку поширили місцеві ЗМІ, нібито голова "Антикорупційної спільноти Буковини" Роман Лаврів заявив про те, що затриманий на хабарі екс-керівник управління мисливського й лісового господарства Роман Череватий дав "убивчі свідчення на Фищука".

"Більше того, п. Лаврів запевняв кореспондента Букінфо, що факти "із достовірних джерел, об’єктивність яких не піддається сумніву!" А йдеться ж про те, що, мовляв, Роман Череватий розповів правоохоронним органам про кришувальника його протизаконної діяльності", - йдеться у повідомленні сайту Букінфо.

Фищук заперечив цю інформацію, назвавши її "суцільною брехнею і вигадкою".

"Найперше, всім відомо, що від самого призначення Череватого на посаду в.о. начальника управління лісомисливським господарством області я вимагав його відставки. Тож запрошую тих, хто пише про моє кришування, увімкнути логіку. По-друге, я зайшов на сторінку п. Лавріва у Фейсбуці і з’ясував, що він – товариш і друг головного митника області п. Салагора. Виходячи з цього можу без сумніву стверджувати, що антикорупційна діяльність Лавріва, – блеф", - повідомив голова ОДА. 

"І по-третє, я звернувся із листом до прем’єр-міністра із проханням створити комісію для перевірки викладених на сайтах фактів. Час покласти край цькуванню голови ОДА, адже йдеться не особисто про Олександра Фищука, а про дискредитацію виконавчої влади", - сказав Олександр Фищук.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews