Що вибухнуло у центрі Чернівців (Фото)

05.04.2018 22:32   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Наталія Чернівецька

П'ятого квітня у центрі Чернівців на перехресті вулиць 28 червня та Богдана Хмельницького пролунав вибух. Зі слів очевидців, каміння, яке відлетіло від вибуху, пошкодило автомобіль, що знаходився поруч.

Між тим, у ПАТ “Чернівцігаз” кажуть, що ремонтні роботи на даній ділянці проводять ще з 2017 року. А сьогоднішня пригода сталась через те, що труби не витримали випробування тиском повітря. Загрози для мешканців немає. Після Великодня планують закінчити роботи з під’єднання газу.

У той же час начальник управління з надзвичайних ситуацій Чернівецької міської ради Володимир Самолюк розповів журналістам, що насправді не було ніякого вибуху:

«Не було вибуху. Там проводяться роботи з підключення труби до газопроводу. Там працює ліцензована фірма. За тією інформацією, якою я володію, мешканець звернувся в поліцію і сказав, що там стався вибух. Приїхала газова служба, приїхала ДСНС, але нічого там не було виявлено».

За матеріалами http://cn.oblast.online 

null
Фото http://cn.oblast.online 

 

null
Фото http://cn.oblast.online 

 

null
Фото http://cn.oblast.online 

 

null
Фото http://cn.oblast.online 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online