У рамках «Бюджету ініціатив чернівчан» відкрили новий павільйон для гри в шахи

04.06.2018 07:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулось відкриття павільйону для гри в шахи.

Даний проект був реалізований в рамках «Бюджету ініціатив чернівчан» і відтепер, з квітня по жовтень, цей шаховий осередок буде доступним для всіх відвідувачів парку. Павільйон стане місцем, де різновікові групи населення матимуть змогу поспілкуватися та зіграти декілька партій в шахи. Автором проекту є Максим Дупешко.

Свій проект по облаштуванню павільйону для гри в шахи він подав в минулому році і став одним з переможців. Архітектором проекту була Анна Хабренко. Як зазначив міський голова Олексій Каспрук:

«Дуже добре, що завдяки небайдужим та ініціативним мешканцям нашого міста з’являються подібні об’єкти. Сподіваюсь, що це місце стане зручним та улюбленим для багатьох городян. Закликаю чернівчан долучатися та подавати свої цікаві проекти для участі в програмі «Бюджет ініціатив чернівчан».

Нагадуємо, що до 15 червня триває новий прийом проектів в рамках «Бюджету ініціатив чернівчан». Проекти, що пройдуть всі етапи та стануть переможцями – будуть реалізовані в наступному році. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews