Чернівецькі рятувальники відвідали дитячий садочок (Фото)

21.11.2018 19:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З метою навчання дітей змалечку правил безпеки та виховання у них інтересу до пожежно-рятувальної справи 16 листопада працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС завітали до дошкільного навчального закладу № 53 міста.

Для вихованців дитсадка рятувальники підготували показ пожежно-рятувального спорядження та провели бесіду про загрозу ігор з вогнем.

Розпочався захід з проведення евакуації. Працівники дитсадка організували безпечний вихід дітей із будівлі згідно з планом евакуації. Переконавшись, що всі діти та педагоги зібрались у дворі закладу, рятувальники провели бесіду із малечею та дорослими, навчили їх, як правильно поводити себе під час пожежі, як безпечно покинути задимлене чи палаюче приміщення, яких правил потрібно дотримуватись, щоб не сталося пожежі.

Також працівники Служби порятунку продемонстрували дошкільнятам оснащення пожежного автомобіля та інструменти, за допомогою яких рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи. Вихованці дитсадка побачили бойовий одяг, у якому вогнеборці ліквідовують пожежі та інші надзвичайні ситуації, захисні каски, спеціальний апарат захисту органів дихання та зору. Із пожежного ствола діти разом із рятувальниками подавали воду,уявляючи, ніби гасять пожежу.

Малеча отримали масу задоволення від заходу, а педагогам наприкінці зустрічі рятувальники вручили листівки із правилами пожежної безпеки, які вихователі зможуть використовувати для подальших занять з дітьми.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews