Василь Продан мав боротися з безпритульними тваринами, але заперечує (Фото)

12.12.2017 10:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Мер Чернівців Олексій Каспрук офіційно доручив секретарю міськради Василю Продану зайнятися вирішенням проблем із безпритульними тваринами.

Відповідне розпорядження міського голови від 8 грудня з’явилося на сайті Чернівецької міськради. Документом передбачене створення робочої групи для розробки першочергових заходів з регуляції чисельності безпритульних тварин на території міста та програми розвитку МКП "Притулок для тварин".

Згідно з розпорядженням Каспрука, головою робочої групи затверджений секретар міськради Василь Продан.

"Робочій групі терміново надати рекомендації щодо забезпечення належних умов для роботи МКП "Притулок для тварин" у зимовий період та до 25.01.2018 року розробити першочергові заходи з регуляції чисельності безпритульних тварин на території міста, посилення контролю за дотриманням вимог Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження", Правил утримання тварин в м. Чернівцях, подати проект програми розвитку 
МКП "Притулок для тварин"для затвердження міською радою", - йдеться у тексті розпорядження.

Нагадаємо, 4 грудня Олексій Каспрук на своєму брифінгу заявив, що він має намір доручити Продану вирішити питання щодо безпритульних тварин у місті.

"Можливо, доручимо Василю Сафроновичу вирішити питання з безпритульними тваринами. Це питання важливе, наболіле. Василя Виноградова керівником притулку було призначено з ініціативи фракції "Рідне місто". Там працює відомий волонтер Анжела Косован – помічник депутата Віталія Михайлішина. Тож беріть напрямок роботи і наводьте там порядок. Покажіть, як через кілька місяців у Чернівцях усе буде добре з безпритульними тваринами. Я тільки "за", - сказав мер.

6 грудня Василь Продан на своєму брифінгу в ратуші заперечив інформацію про те, що Каспрук доручив йому займатися проблемою безпритульних тварин.

"Міський голова доручень мені таких ні письмових, ні усних по безпритульних тваринах не давав. Тут він це озвучив на прес-конференції", - сказав Продан.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews