Чернівчанам розповіли про життя й будні «універсального поліцейського» (Відео)

15.12.2017 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Увесь час серед людей, цілодобово на зв’язку і завжди готові охороняти закон - за це дільничних офіцерів поліції ще називають «універсальними поліцейськими».

У них різна фахова освіта, вік і досвід роботи. Однак кожен дільничний офіцер поліції усвідомлює: саме від якості його роботи залежить зменшення кількості правопорушень, а відтак – спокій та безпека населення. Застати дільничних у кабінеті можна хіба що зранку – під час наради або прийому звернень громадян.

«Дільничний офіцер поліції постійно має бути серед населення та володіти інформацією про те, що відбувається на його дільниці. Також він повинен бути завжди готовим допомогти населенню і запобігати скоєнню злочинів чи правопорушень», – розповідає старший дільничний інспектор поліції Хотинського відділення поліції Микола Попадюк.

Розпочавшись о восьмій-тридцять ранку, робота дільничного затягується до пізньої ночі. Щодня ці «універсальні поліцейські» долають до 100 кілометрів доріг.

Як розповідає начальник сектору превенції Путильського відділення поліції Юрій Грігоца, його підлеглі виконують не тільки свої безпосередні обов’язки. Дільничні офіцери поліції також ведуть активну боротьбу з контрабандним переміщенням підакцизних товарів до сусідньої Румунії і навіть допомагають по господарству особам похилого віку.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews