На Буковині «ProZorro» заощадили 25 мільйонів гривень

23.12.2017 09:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Завдяки системі «ProZorro» у Чернівецях було зекономлено більше 25 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Під час проведення тендерних процедур закупівель у січні-вересні 2017 року було подано 285 тендерних пропозицій. 93 учасники визначено переможцями, з якими укладено договори на загальну вартість 193 285,9 тис. грн.

Про це сьогодні повідомив заступник міського голови Володимир Середюк.

За його словами, завдяки проведенню закупівель через електронну систему «ProZorrо» було досягнуто економії бюджетних коштів у сумі понад 25 мільйонів гривень. Найбільш конкурентною процедурою для здійснення закупівель є «відкриті торги», коли будь-які учасники мають право подати свою пропозицію.

З січня по вересень 2017 року було проведено 133 тендерні процедури, з них, відкритими торгами – 122 закупівлі. 11 закупівель було здійснено шляхом «переговорної процедури».

Найбільшу кількість закупівель здійснюють такі головні розпорядники коштів як: управління освіти міської ради, департамент житлово-комунального господарства міської ради та департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Довідка: Згідно з рішенням виконавчого комітету у серпні 2016р. було утворено Тендерний комітет для організації та проведення процедур закупівель за бюджетні кошти за умови, що вартість предмета закупівлі товарів, послуг дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт – 1,5 мільйони гривень.

За матеріалами http://chv.tv 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews