У Сторожинці прогримів сепаратистський скандал (Відео)

25.01.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

22 січня на Буковині в День Соборності у районному центрі Сторожинець вибухнув сепаратистський скандал. Як повідомляє ТСН, ганебний інцидент стався в Будинку культури.

На сцені, з якої з урочистими промовами виступали чиновники і військові, висіла карта, та не проста, а сепаратистська, - пише https://cactus.news. На ній випадково, а може і не дуже випадково “забули” намалювати анексуваний Кримський півострів.

Між тим, зі сцени чиновники вели розмови про територіальну цілісність України, причому, на заході були присутні і військові, і місцеві народні обранці. Проте, на карту особливої ​​уваги патріоти не звернули.

Минулого року схожим чином виділилися у місті Бровари на Київщині. Тоді у розміщенні на сцені карти України без Криму прокуратура побачила сепаратизм та відкрила кримінальне провадження. Як писав «Вголос», також раніше на карті Львівського безпекового форуму захоплений Донбас позначили «республіками».
 
За матеріалами https://cactus.news
 
Відео: https://1plus1.ua 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews