На Буковині очікуються складні погодні умови

08.02.2018 23:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклонуна Буковині очікуються складні погодні умови.

Вдень в Чернівецькій області: сильний сніг (приріст снігового покриву 8-10 см),місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, надорогах ожеледиця.

9 лютого в Чернівецькій області сильний сніг, мокрий сніг,налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см),на дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення рухутранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж,комунального господарства.

Закликаємо громадян без потреби не залишати свої домівки та обмежити пересування на власному автотранспорті. З метою уникнення травматизму на дорогах та недопущення дорожньо-транспортних пригод, просимо водіїв обирати безпечну швидкість руху, уникати небезпечних маневрів на дорозі,а власників підприємтсв,установ, організацій обмежити рух великовантажних габаритних транспортнихзасобів по території Чернівецької області.

За матеріалами УкрГідрометцентру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews