У Чернівцях визначали, хто буде перевозити пасажирів

01.03.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автоперевізників на міжміських та приміських маршрутах області. 

27 лютого 2018 року начальник управління інфраструктури обласної державної адміністрації Володимир Трепко провів засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області. У засіданні взяли участь представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Захід був проведений з метою розвитку ринку пасажирських перевезень та вибору на конкурсних засадах автомобільних перевізників, які спроможні забезпечити належну якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами).         

За результатами проведеного конкурсу визначено 15 переможців, з якими будуть укладені договори на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

В рамках засідання заступник голови Конкурсного комітету Володимир Трепко наголосив на необхідності забезпечення стабільних, безпечних і якісних перевезень мешканців Чернівецької області та дотримання вимог чинного законодавства у сфері пасажирських перевезень.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews