Найкращі підприємці Гіжицька — наші земляки

02.03.2018 13:13   Джерело: Ровесник
Опубліковано : Новини Тернопілля

Українців Анну та Павла Гащин з міста Гіжицько визнано найкращими підприємцями 2017 року у гміні Гіжицько. Результати конкурсу оголошено 27 лютого під час засідання місцевої Ради гміни, повідомило  “Ровеснику” “Наше слово”.

Подружжя Анна та Павло Гащин уже близько десяти років є власниками Центру активного відпочинку “Гварек” у місцевості Пєнькна Гура біля Гіжицька.  Нагороду вони отримали за динамічний розвиток і використання найновіших технологій у фірмі.

“Це приємна інформація, що нашу тяжку роботу і вклад в локальну спільноту оцінили,” – зазначив Павел Ганщин. Підприємці визнають, що це величезний успіх всієї команди, всіх співробітників.

Центр активного відпочинку, створений подружжям Ганщин, це не лише місце для сімейного відпочинку, тут також проводять табори та освітні проекти та “зелені школи” (у Польщі щороку для учнів організовують так звані “зелені школи” – тиждень, коли навчання відбувається на природі в теплу пору року).

Завдяки своєму бізнесу подружжя дає роботу для кількадесятьох осіб, у тому числі українців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ровесник