Скільки чернівчани платитимуть за газ у березні: тарифна сітка

03.03.2018 22:43   Джерело: domik.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За якими тарифами та скільки заплатять за газ споживачі в Чернівцях в березні 2018 року.

На сайті ТОВ «Чернівцігаз збут» опублікована інформація про вартість газу в Чернівцях в березні 2018 року. Портал Domik.ua повідомляє про правила нарахування квитанцій на оплату спожитого природного палива.

У постанові Кабінету Міністрів України №187 від 22 березня 2017 року вартість кубометра газу для побутових споживачів затверджена на рівні 6,96 грн. Якщо в житловому приміщенні не встановлено прилад обліку природного палива, ціна енергоресурсу розраховується за нормами споживання. Обсяги використаного газу, які враховуються при нарахуванні квитанції, залежать від типу газового обладнання, встановленого в квартирі.

У таблиці наведено ціни на природне паливо в Чернівцях в березні 2018 року:

null
 

Вартість природного палива в різних регіонах України не відрізняється. Наприклад, в Тернополі в I кварталі 2018 року споживачі заплатять за кубометр енергоресурсу також 6,96 грн.

Дізнатися, скільки в середньому коштують житлово-комунальні послуги в Чернівцях в опалювальному сезоні 2017-2018 рр. можна за посиланням.

Поділитися думкою про вартість газопостачання в Чернівцях в березні 2018 року і обговорити можливе підвищення ціни на енергоресурс можна на форумі http://forum.domik.ua/tarify-na-gaz-t28947.html

За матеріалами http://domik.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: domik.ua