Олег Стецевич відзначив 2-у річницю створення Управління патрульної поліції в Чернівецькій області

27.03.2018 21:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

27 березня керівник апарату обласної державної адміністрації Олег Стецевич взяв участь в урочистостях з нагоди 2-ї річниці створення Управління патрульної поліції в Чернівецькій області Департаменту  патрульної поліції.  

«Рішення про реформування старої системи правоохоронних органів та створення патрульної поліції було вірним кроком у державницькій політиці. Примножуйте довіру громадян, будьте достойні свого звання. Нехай у вашій роботі головним для вас завжди залишатиметься охорона спокою громадян», - зазначив посадовець у виступі.

Кращих поліцейських за сумлінну службу, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, вагомі результати у службовій діяльності Олег Стецевич нагородив Почесною грамотою обласної державної адміністрації.

Керівник Управління патрульної поліції в Чернівецькій області Артур Шкроб наголосив, що поліцейський кожного дня повинен ставати кращим, прагнути до більшого. «Ніхто не застрахований від помилок, і не існує ідеального поліцейського. Та вірю, що наполегливою працею ви кожного дня доводитиме, що патрульних поліцейський завжди на сторожі громади», - відзначив Артур Шкроб.

В знак співпраці обласної виконавчої влади та Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, Артур Шкроб вручив Олегу Стецевичу подяку для очільника крайової влади Олександра Фищука.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews