У Чернівцях проблема з ліфтами

18.04.2018 11:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Міський голова Чернівців заявив про великі проблеми з ліфтами. Керівник Міськліфт написав заяву на звільнення.

«Ситуація з ліфтами дуже погані. Тарифи 2008 року. Зарплата, розрахунки, все помінялося. Виконком не затвердив нові тарифи, які з підприємства подали, обґрунтовані тарифи, які пройшли всю перевірку. Я думаю, що треба буде повертатися до цих питань. Або відшкодовувати різницю в тарифах з міського бюджету. Бо підприємство може зупинитися і зупиняться ліфти. Звільнився не лише керівник, але й працівники. А зараз знайти електромеханіка, механіка з такою кваліфікацією, щоб обслуговувати такий механізм, який є у ліфтах, з таким ступенем відповідальності важко, бо люди не будуть працювати за копійки. Чуда не буває. Люди не будуть просто так ходити на роботу. Тим паче фахівці», - розповів Ярослав Кушнірик.

Нагадаємо, на комунальному підприємстві «Чернівці-міськліфт» склалася критична ситуація. В цьому запевнив журналістів Олексій Каспрук. За словами міського голови, тариф на обслуговування ліфтів не піднімався декілька років. Також ліфтери недоотримують кошти від мешканців, є проблеми з отриманням коштів від комунальних і приватні ЖРЕПів. Це все стало причиною того, що в грудні і січні працівники цього підприємства отримали зарплату з затримкою, їм видали на руки всього півтори тисячі гривень.

За матеріалами www.vsemisto.info

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews