У тернопільському виші німці відкрили центр і привезли 117 комп’ютерів

16.04.2018 16:48   Джерело: Ровесник
Опубліковано : Новини України

У рамках науково-освітнього співробітництва з Берлінським університетом техніки та економіки та Університетом прикладних наук і мистецтв у Дортмунді в Тернопільському національному економічному університеті відкрито Українсько-німецький навчально-дослідницький центр.

Професор Берлінського університету техніки та економіки, старший науковий співробітник дослідницької групи «Інформація та комунікаційне обладнання» Юрген Зік спеціалізується на алгоритмах, мультимедії та віртуальній реальності. Дослідницька та викладацька роботи проводиться в контексті реалізації навчальної програми «Прикладних комп’ютерних наук, міжнародних засобів масової інформації та обчислювальної техніки».

За сприяння професора Юргена Зіка ТНЕУ отримав 117 одиниць сучасного комп’ютерного обладнання у рамках реалізації цільової грантової програми. 

Відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ровесник