Чернівецький обласний краєзнавчий музей відзначає 155 років!

18.05.2018 21:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

18 травня з поважним ювілеєм трудовий колектив Чернівецького обласного краєзнавчого музею привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

«Дякую усім вам за те, що незважаючи на скрутну ситуацію в державі та хронічне недофінансування музейної галузі, докладаєте максимум зусиль для збереження історії нашого краю та передаєте знання про нашу минувшину прийдешнім поколінням буковинців. Ви справжні патріоти музейної справи. У свою чергу хочу запевнити, що обласна представницька влада робитиме все можливе для того, аби ваш досвід та заслужений авторитет були належно поціновані, а безцінні музейні фонди – надійно збережені та примножені», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак посадовець повідомив, що відповідно до рішення сесії обласної ради за результатами конкурсу з багаторічним директором музею Оленою Затуловською було укладено новий контракт на 5 років.

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток музейної справи керівник представницької влади краю нагородив Олену Затуловську Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

У свою чергу кращих працівників музею Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

За матеріалами прес-служби обласної ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews