Департаменту ЖКГ виділять понад 90 мільйонів гривень на ремонт доріг у Чернівцях

14.07.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Як повідомили у департаменті житлово-комунального господарства міської ради, у 2018 році на ремонт доріг м. Чернівців передбачено 93,1 млн. грн. У тому числі: на поточний ремонт доріг – 13,0 млн. грн., на капітальний ремонт доріг – 80,1 млн. грн.

З 03.04.2018 року розпочато роботи з поточного (ямкового) ремонту асфальтобетонного покриття проїзних частин вулиць м.Чернівці.

Станом на 01.07.2018 р. ліквідовано глибоку ямковість площею понад 10,6 тис.кв.м. на вулицях: Галицький шлях, В.Александрі, Надрічній, Хотинській (частково), Я.Мудрого (окрім перехрестя з вул. Енергетичною), Енергетичній, Заводській, Каштановій, Учительській, Героїв Майдану, Південно-Кільцевій, Миколаївській, Головній (від вул.В.Комарова до вул.Південно-Кільцевої), Сторожинецькій, Канівській (частково), Зарожанській, О.Кошового, Київській, Лесі Українки, Заставнянській (частково), Краматорській, Лозівській, В.Винниченка (періодично по мірі необхідності проводяться роботи), Миру, Авангардній (від вул. Миру до вул. Миргородської), Руській (ділянки), Зеленій, Кишинівській, Фастівській, Білоруській, Машинобудівників, Севастопольській, Тисменицькій, К.Томащука, Вірменській, Марка Вовчка, М.Кордуби, Комунальників, Ізмайлівської (від вул.Січових Стрільців до мосту), Калинівській (Старожучківський шлях асфальтна частина з мостом), М.Мусоргського, П.Орлика, Небесної Сотні (від просп. Незалежності до вул. В.Комарова), В.Комарова, В.Аксенина, Садовій, Ю.Федьковича, Буковинській, В.Кочубея (автобусний маршрут), Є.Ярошинській та на просп. Незалежності.

Завершено капітальний ремонт дорожнього покриття на провул. Л. Кобилиці, тривають роботи на вул. О. Суворова з сторони вул.О. Щербанюка.

В найближчий час планується розпочати роботи з капітального ремонту вул. Переяславської з заміною водопровідної мережі та дорожнього покриття з бруківки на вул. Ю. Гагаріна на ділянці від вул.Севастопольської до вул. Бережанської.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews