Чоловіка співачки з Буковини спіймали на зраді - відео

31.07.2018 12:17   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

Журналістам стало відомо, що чоловік опальної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу проводить вечори в обіймах молодої киянки.

Поки Ані Лорак виступала перед латвійською публікою, її чоловік теж зривав оплески — в київському караоке-клубі. Мурат з'явився у закладі зі стрункою брюнеткою — бурхливе побачення потрапило до об"єктива камери, передає УНІАН, з посиланням на видання Super, пише molbuk.ua.

"Весь вечір турецький бізнесмен не відривав очей та рук від своєї супутниці: Мурат ніжно обіймав дівчину, гладив внутрішню сторону її стегна та щось шепотів їй на вухо. Караоке пара залишила також разом далеко за північ і добряче напідпитку", - розповіли журналісти. 

ЗМІ вдалося дізнатися, заради кого Мурат пожертвував репутацією зразкового сім'янина. Нею виявилася київська тусовщиця Яна Бєляєва, яка торгує одягом і взуттям в Instagram. Яна — любителька подорожей, нічних клубів, брендових речей.

Відео

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua