Чернівчанам на зімітку: прийом документів на монетизацію субсидії завершується 1 вересня

21.08.2018 07:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Після закінчення опалювального сезону частина суми невикористаної внаслідок економії споживання енергоресурсів житлової субсидії на оплату комунальних послуг з постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або 150 квт.г електричної енергії на початок нового неопалювального сезону (станом на 1 травня поточного календарного року), повертається домогосподарству, яке забезпечило таку економію.

Згідно списків поданих в департамент праці та соціального захисту населення міської ради виконавцями вищезазначених послуг невикористана частина суми житлової субсидії, що підлягає монетизації, числиться в 6402 домогосподарствах на суму понад 4 млн грн.

Станом на 16.08.2018 в районні управління соціального захисту населення департаменту з відповідною заявою для отримання коштів звернулось 2828 громадян, що складає 44 % від загальної кількості домогосподарств, що підлягають монетизації.

Загальна сума частини невикористаної субсидії щодо яких надійшли заяви на виплату складає 1 млн. 695 тис. грн.

Прийом заяв на виплату суми зекономленої житлової субсидії проводиться до 1 вересня поточного року. Виплата коштів проводиться протягом двох місяців від початку нового опалювального сезону шляхом перерахування на особові рахунки в банківських установах.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews