На Буковині другу добу шукають зниклого юнака

27.08.2018 22:27   Джерело: unn.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях під час відпочинку на річці Прут зник безвісти юнак. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

«Впродовж вихідних днів на річці Прут втопився чоловік та зник підліток. Зокрема, сьогодні рятувальники проводять пошуки хлопця, котрий пропав безвісти під час перебування біля річки Прут на вул. Січових Стрільців у місті Чернівці», - йдеться у повідомленні.

Так, увечері 25 серпня 16-річний юнак прийшов до водойми разом із товаришем. Двоє хлопців відпочивали біля ріки й через певний час один із них помітив, що товариш зник. Для пошуку хлопця 26 серпня на місце події виїхали працівники поліції та Служби порятунку. Обстеживши територію, рятувальники виявили на березі речі підлітка, однак самого хлопця так і не знайшли. Тому пошукові роботи продовжили водолази Чернівецької міської рятувальної станції на річці Прут.

Також 24 серпня на вул. Гагаріна у обласному центрі у річці Прут втопився 37-річний житель села Мигове Вижницького району. З водойми потопельника підняли на поверхню місцеві жителі. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу міста Чернівці.

Нагадаємо, за минулий тиждень - з 20 до 26 серпня - на водоймах загинули 44 людини.

За матеріалами http://www.unn.com.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: unn.com.ua