Бізнесвумен у Чернівцях оштрафували на понад 223 тис грн

29.08.2018 19:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

У ході проведення інспекційного відвідування головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області у фізичної особи - підприємця виявлено двох найманих працівників, допущених до роботи без належного оформлення трудових відносин.

Суб’єкт господарювання провадить підприємницьку діяльність у Чернівцях у торговельній сфері, реалізовуючи продукти харчування та напої.

Під час здійснення заходу державного нагляду (контролю) фахівець Держпраці встановила: підприємець допустила до роботи працівників без укладення трудових договорів, оформлених наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення органу ДФС про прийняття їх на роботу.

Допуск до роботи без належного оформлення трудових відносин є порушенням статті 24 Кодексу законів про працю України - «Укладення  трудового договору».

Посадовцями Держпраці винесено постанову про накладення на підприємця штрафної санкції у розмірі 223 380 гривень. Про це повідомляє Управління Держпраці у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд