На Буковині змагалися студенти

14.09.2018 22:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

14 вересня 2018 року у рамках етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя серед студентської молоді, управлінням молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації спільно з викладацьким колективом ЧТЕІ КНТЕУ з нагоди «Дня здоров’я» були проведені виїзні спортивно-розважальні змагання для студентів І-ІІ курсу ЧТЕІ КНТУ з командних дисциплін.

Перемогу здобула команда 1 курсу факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій спеціальностей менеджмент та туризм.

Уже традиційно у ВНЗ та ПТНЗ нашого  міста під час проведення «Дня здоров’я», який зазвичай проводяться з виїздом на природу, окрім спортивних змагань, проводяться різноманітні конкурси студентської самодіяльності: на кращу страву та експозиції з природного матеріалу, які допомогають інтегрувати студентів, які тільки вступили на навчання та і їх старших колег до цікавого та здорового дозвілля, задля гармонійного розвитку особистості під час навчання.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews