«Чернівцітеплокомуненерго» розпочинає випробування теплових мереж

19.09.2018 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» розпочинає заповнення водою теплових мереж, теплових вводів, внутрішньобудинкових систем централізованого опалення об’єктів Чернівців та проведення гідравлічних випробувань на міцність і щільність теплових мереж, теплових вводів до будинків відповідно графіку.

ЖБК, ЖБТ, ОСББ та іншим утримувачам будинків та споруд необхідно терміново завершити всі роботи на внутрішньобудинкових системах централізованого опалення, закрити засувки в вузлах ввода до 17.09.2018 року та надати теплопостачальній організації листи про готовність до гідравлічних випробувань до 17.09.2018 р.

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» не несе відповідальності за заливи приміщень при самовільному виконанні робіт на внутрішньобудинкових системах централізованого опалення.

Додаємо графіки заповнення водою теплових мереж, теплових вводів, внутрішньобудинкових систем централізованого опалення об’єктів м. Чернівці та проведення гідравлічних випробувань.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews