Онлайн-карту доступності вулиць презентували у Чернівцях

11.10.2018 09:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Ратуші  відбулася презентація онлайн-карти доступності вулиць центральної частини міста Чернівці для маломобільних верств населення. Ідея та перші варіанти карти були розроблені у 2015 році.

На сьогодні карта доступності показує можливість пересування маломобільних верств населення (людей з інвалідністю, людей похилого віку, вагітних жінок, батьків з дитячими візочками, людей з травмами, людей з валізами тощо) по тротуарах, пішохідних переходах та площах. На карті є позначки про доступність : синім кольором – доступні, жовтим – умовно доступні, червоним – недоступні. Член  ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист», організатор презентації  Марія Нікітіна повідомила:

«Сподіваємося, що ця важлива робота допоможе Чернівецькій міській раді комплексно працювати над облаштуванням тротуарів та пішохідних переходів для маломобільних верств населення».

Посилання на карту: https://goo.gl/YNe42m 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews