На Буковині відкрили Міжрегіональну спеціалізовану виставку «Букдерев-2018»

12.10.2018 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


За підтримки обласної державної адміністрації відкрито виставку-ярмарок продукції власного виробництва малих і середніх підприємств Буковини та Міжрегіональну спеціалізовану виставку «Букдерев-2018».

11 жовтня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь у відкритті багатогалузевої виставки-ярмарку продукції власного виробництва малих і середніх підприємств Буковини та спеціалізованій Міжрегіональній спеціалізованій виставці «БУКДЕРЕВ-2018», котра відбулась у спорткомплексі ДЮСШ.

Посадовець ознайомився з продукцією буковинських підприємців та виробами деревообробної та меблевої галузей.

Він побажав учасникам виставко-ярмаркових заходів не зупинятись, здобувати все нові позиції на місцевому, регіональному, міжнародному ринках, нарощувати обсяги виробництва та реалізації продукції, що забезпечить зростання основних соціально-економічних показників.

«В області діє Регіональна програма розвитку малого і середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2017-2018 роки, у рамках реалізації заходів якої і проводяться сьогоднішні заходи. Міжрегіональна спеціалізована виставка «Букдерев», яка стала уже традиційною для нашого регіону, дозволяє суб’єктам господарювання деревообробної та меблевої галузей продемонструвати власні досягнення, представити ексклюзивні вироби та знайти потенційних покупців», – зазначив Олександр Фищук у вітальному слові. – Необхідно відзначити, що деревообробна та меблева промисловість має істотний ресурсний і виробничий потенціал та є важливою складовою економіки області».

Керівник обласної виконавчої влади також наголосив, що виставка – ярмарок продукції власного виробництва підприємств малого та середнього бізнесу проводиться вперше, і вона покликана стати тією платформою, де місцеві виробники матимуть змогу всебічно презентувати та реалізувати власну продукцію.

Впродовж 11-13 жовтня 2018 року чернівчани та гості міста мають нагоду  придбати високоякісну, конкурентоспроможну та сучасну продукцію за цінами виробників.

Подібні виставково-ярмаркові заходи проводяться спільними зусиллями Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької торгово-промислової палати  з метою забезпечення підтримки регіонального виробництва, розширення внутрішнього ринку та стимулювання розвитку підприємницької діяльності.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews