Олександр Фищук нагородив представників СБУ

13.10.2018 20:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Напередодні Дня захисника України в приміщенні Служби безпеки України у Чернівецькій області відбулися урочистості. Привітати відважних працівників Служби прийшов голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук.

«Шановні друзі, вітаю зі святом. Перш за все дозвольте подякувати за чесну і самовіддану працю на сході України і безпосередньо тут на Буковині. Завдяки вашій роботі – ми сьогодні маємо державу Україну, ми зберегли кордон нашої держави, - звернувся до особового складу голова ОДА. - Україна завжди була ласим шматком для багатьох завойовників. Український народ ніколи не був завойовником інших територій, але і ніколи українці не віддадуть свою територію. Дякую за працю і вірю, що спільно ми зробимо нашу державу сильною і захищеною. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України Олександр Фищук вручив кращим представникам СБУ Почесну відзнаку ОДА «На славу Буковини» та дві ювілейні відзнаки ОДА «100 років Буковинському віче».

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews