У Чернівцях перекриють рух транспорту на Соборній

13.10.2018 22:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини площі Соборної з 15 жовтня до 15 грудня 2018 р. буде перекрито рух транспорту по площі Соборній на ділянці від вул. І. Котляревського до вул. І. Франка.

Курсування автобусів на міських автобусних маршрутах № 6 «вул. Садова – вул. Заставнянська» та № 29 «Автовокзал – вул. Луковецька» буде здійснюватись за маршрутом: вул .Героїв Майдану, площа Соборна, вул. 29 Березня та у зворотньому   напрямку. Курсування автобусів на міському автобусному маршруті № 9-А «завод Гравітон – площа Соборна» буде продовжено до магазину «Колос» по площі Соборній, вулицях І.Франка, Університетській до вул. С.Бандери (кінцева) та у зворотньому напрямку по вул. С.Бандери, вул. А.Міцкевича, вул. І.Франка, площі Соборній. Курсування тролейбусів на міських тролейбусних маршрутах № 6 та  № 6-А «вул. Південно-Кільцева – площа Соборна» буде здійснюватись по вул. Героїв Майдану, вул. Бахрушина (центральний ринок), вул. О.Поповичва, вул.А.Ончула (кінцева).

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews