Фищук вручив державні нагороди буковинським військовим та волонтерам

15.10.2018 20:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Олександр Фищук вручив державні нагороди та відзнаки обласної державної адміністрації учасникам антитерористичної операції та волонтерам.

Під час урочистостей до Дня захисника України у приміщенні обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка, голова обласної державної адміністрації вручив високі нагороди військовим та волонтерам. Так, за активну волонтерську діяльність безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» присуджено волонтеру Лесі Михайлюк.

Також за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку Почесною відзнакою обласної державної адміністрації «На славу Буковини» Олесандр Фищук нагородив учасника антитерористичної операції, головного спеціаліста відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації Ігоря Обертюка, учасника антитерористичної операції Георгія Скрипкару, учасника антитерористичної операції, підполковника, начальника відділу кадрів Чернівецького прикордонного загону Михайла Васильєва, учасника антитерористичної операції Миколу Вишневського.

Ювілейною відзнакою обласної державної адміністрації «100 років Буковинському віче»нагороджено учасників антитерористичної операції – Юрія Герасимюка, Іван Робуляка, Костянтина Босовича, Анатолій Маркуса, Вальтера Шеффера, а також начальника обласного госпіталю ветеранів війни Василя Кожухаря. Окрім того, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку та активну волонтерську діяльність Олександр Фищук вручив ювілейну відзнаку обласної державної адміністрації «100 років Буковинському віче» учаснику антитерористичної операції, полковнику податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області Руслану Анфілофієву, учаснику антитерористичної операції, майору, начальнику відділення ракетного та артилерійського забезпечення інженерно-технічного відділу Чернівецького прикордонного загону Юрію Муринцю, підполковнику запасу, учаснику антитерористичної операції Володимиру Чєпєлєву, волонтеру Наталії Волошиній.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews