Рукшинська ОТГ співпрацюватиме з польською гміною

31.10.2018 00:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

22 жовтня 2018 року між Рукшинською об’єднаною територіальною громадою та гміною Корчина (Польща) підписано угоду про побратимство та співпрацю. Для Рукшинської ОТГ це перший договір про міжнародне співробітництво. Підписання угоди відбулося у Польщі.

Співдружність між зазначеними територіальними громадами передбачає обмін інформацією та досвідом у галузі місцевого самоврядування, освіти, культури, медицини, сільського господарства, торгівлі, промисловості, телекомунікаційних зв’язків,  туризму, спорту, соціального забезпечення тощо.

Сторони угоди розвиватимуть взаємовигідне економічне співробітництво, забезпечать активізацію процесу залучення інвестицій, а також здійснюватимуть двосторонні заходи щодо підтримки підприємств малого і середнього бізнесу, шляхом участі у різноманітних виставках і ярмарках, які будуть організовані на території учасників угоди. Рукшинська ОТГ і гміна Корчина, згідно з умовами договору, будуть налагоджувати взаємну співпрацю у сфері охорони навколишнього середовища, розширенні та вдосконаленні транспортних комунікацій, налагоджуватимуть співпрацю між діячами мистецтва та культури. Також  угода надає можливості скористатись навчальними програмами обміну.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews