Управління культури Чернівецької ОДА ого­лошує кон­курс етнічного спрямування

12.01.2019 20:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині стартує конкурс з визначення програм (проектів, захо­дів), розроблених інсти­ту­тами громадянського суспільства етнічного спрямування (національних мен­шин). 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського сус­піль­ства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (із змі­на­ми), відповідно до Регіональної програми підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької облас­ті та української діаспори на 2019-2021 роки, за­твердженої рішенням ХХVІІІ сесії Чернівецької обласної ради VІI скликання від 18 грудня 2018 року № 208-28/18, управління культури Чернівецької обласної дер­жавної адміністрації ого­лошує кон­курс з визначення програм (проектів, захо­дів), розроблених інсти­ту­тами громадянського суспільства етнічного спрямування (національних мен­шин) Чернівецької області, для реалізації яких у 2019 році надаватиметься фі­нансова підтримка з обласного бюджету.

Для участі у конкурсі необхідно подати:

  • заяву (встановленого зразка);
  • опис та кошторис витрат, необхідних для реалізації програм (проектів, за­ходів) (встановленого зразка);
  • листи-підтвердження органів державної влади, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);
  • інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства (вста­новленого зраз­ка).

Термін подачі документів — 60 днів з часу розміщення оголошення на сай­ті.

Зразки документів для участі в конкурсі знаходяться за цим посиланням.

Документи подавати за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, управ­ління культури обласної державної адміністрації, каб. 133 та на елект­рон­ну пошту chernivtsioks@ukr.net.

Телефон для довідок: (0372) 52-26-72 (контактна особа — Мирос­­лав Медвідь).

 
За матеріалами ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews