Десятки вживаних автобусів хочуть купити чернівчани у німців

04.02.2019 08:16   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Про це заявив секретар міської ради Василь Продан у програмі «Суть речей» на «Радіо 10».

Представники німецького міста Аугсбург запропонували міській владі викупити у них старі автобуси. Спеціалісти міської ради найближчим часом поїдуть до Німеччини подивитися на якість запропонованих машин.

Слухач: Тролейбуси куплять вживані і в лізинг?

Василь Продан: Є рішення міської ради, що можемо придбавати і в лізинг, можливо буде інша форма. Є кошти в ЧТУ. Хай керівник і визначається.

Слухач: Новий транспорт купуватиме місто?

Василь Продан: Нові тролейбуси, які купило місто минулого року, то вони у плачевному стані. У всіх проблеми з рамою. Рами тріскають, їх підсилюють. Це не нормально, коли тролейбусу ще нема року, а він розвалюється. Точно 3 і 5 маршрут не для нових машин. Де бруківка. Можливо на заводах робити для Чернівців посилену раму. Але скільки це буде коштувати?

Слухач: Комунальні автобуси. Чи купуватимете?

Василь Продан: Одне з міст запропонували купити у них автобуси. Це Ауґсбурґ. Вони будуть оновлювати парк до літа. Відправимо спеціалістів, щоб вони подивилися, чи варто купувати. Там гарні машини, гармошки, Євро 5.

Людмила Григорчук: Яка там кількість?

Василь Продан: Там десятки є. Будемо думати, наскільки вони зручні у використанні. Там великі автобуси, гарна ціна. Подумаємо.

За матеріалами https://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua