Буковину відвідає Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе

27.03.2019 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У четвер, 28 березня, Чернівецьку область відвідає Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна  Климпуш-Цинцадзе.

Планується, що Віце-прем’єр-міністр України зустрінеться з в.о. голови облдержадміністрації Михайлом Павлюком, в.о. ректора Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича Олегом Ангельським.

Також Іванна  Климпуш-Цинцадзе поспілкується зі студентами та викладачами Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

Брифінг для представників регіональних ЗМІ відбудеться у головному корпусі Чернівецького національного університеті імені Юрія Федьковича о 12.00.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 15.00 27 березня.

Для акредитації просимо надіслати на адресу press.oda@ukr.net або повідомити за телефонами (095) 20 39 605, або  55 05 09 інформацію про представників ЗМІ, що будуть брати участь у заході (ПІБ, посада, контакти).

За матеріалами ЧОДА.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews