Чоловіча відповідь: журналістка оцінила реакцію Порошенка на ультиматум Зеленського

04.04.2019 19:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар
Президент України Петро Порошенко по-чоловічому відповів кандидату в президенти Володимиру Зеленському, висловивши готовність до дебатів на будь-якому полі.

Таку думку в своєму Facebook висловила журналістка espreso.tv Тетяна Шустрова.

 "Стадіон - так стадіон. Обмін відеоповідомленнями від двох кандидатів - Володимира Зеленського та Петра Порошенка - це не просто поверхневі уколи словесними рапірами. Висновки куди глибші. Створюється враження, що діалог ведуть борці різних вагових і вікових категорій. Безвусий хлопчина, з усім властивим йому юнацьким максималізмом і гормонами, та дорослий чоловік, який не потребує того, щоб щось комусь доводити", - написала Шустрова.

На підтвердження своєї думки вона предметно порівняла відеозвернення Зеленського і Порошенко.

"Зеленський весь на пафосі. Знімає яскраве відео, зачитує прописаний і вивірений текст з граматичними помилками, в якому намагається вколоти Порошенкоа. Весь сенс "презентації" в тому, щоб показати: ось, дивіться, який я сміливий, роль президента Голобородько мені не тільки по приколу, а й по плечу. уУ Порошенка натомість позиція сформованого політика, якому не потрібно створювати шоу, щоб його почули. Він просто заходить у кадр і говорить. Щоб донести свою думку, йому не потрібна яскрава картинка, коптери і постпродакшн. Порошенко приймаєь виклик. Дебати відбудуться за будь-якої погоди і на будь-якому майданчику, незважаючи на всі можливі провокації", - констатувала журналістка.

Вона зауважила, що креативні задуми режисерів ролика Зеленського, ймовірно, мали на меті вплинути на виборців.

"Але ми не оцінюємо художню майстерність, а обираємо між персоналіями: інфантильним хлопчиком, який щогодини змінює рішення і досі не визначився, куди він нас поведе - в Росію чи ЄС, і сміливим, впевненим у собі лідером, який знає, як захищати і розвивати країну, не звертаючи з обраного шляху в Європу ", - резюмувала Тетяна Шустрова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews