На Буковині розпочато санаторно-курортне лікування учасників АТО (ООС) та учасників Революції Гідності

20.04.2019 19:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З державного бюджету Чернівецькій області на зазначені цілі у 2019 році виділено 778,9 тисяч гривень.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації та місцеві органи соцзахисту населення наразі працюють над укладанням угод із санаторно-курортними закладами для забезпечення лікуванням учасників АТО (ООС) та учасників Революції Гідності.

Зазначені категорії осіб мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу відповідного профілю лікування залежно від власних вподобань та пріоритетів. Забезпечення санаторно-курортним проводиться шляхом укладання трьохсторонньої угоди між санаторно-курортним закладом, пільговиком та управлінням соціального захисту населення у порядку черговості згідно з медичними рекомендаціями строком на 18 днів.

Учасників АТО (ООС), учасників Революції Гідності, які не є працівниками або пенсіонерами  силових структур, просимо звертатися до місцевих органів соціального захисту населення, так як для одержання путівки особа повинна перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

Загаолом у 2019 році за відповідні кошти пройти санаторно-курортне лікування зможуть 89 буковинців зазначеної категорії. 

За матеоіалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews