Чернівчани просять облаштувати ігровий майданчик для дітей інвалідів

14.05.2019 14:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Придбання та встановлення спеціалізованого ігрового майданчика для дітей інвалідів на землі що належить Чернівецькій громаді - таке звернення з'явилося на Єдиному сайті електронних петицій міської ради.

Чернівчани прость віднайти кошти з міського бюджету на придбання та встановлення спеціалізованого ігрового майданчику, який розташований на території «обласного центру медико- соціальної реабілітації дітей з органічним урадженням нервової системи», за адресою м. Чернівці. Бульвар Героїв Крут 11. 

"Головна мета - подарувати радість спілкування та допомогти у розвитку дітям з особливими потребами, якісно проводити реабілітацію дітей. Спеціально вироблені гойдалки, безпече гумове покриття та розвиваючі конструкції призначені для дітей різного віку. Усі гойдалки знаходитимуться у вільному доступі і для інших дітей, що дозволить дітям інвалідам відчувати себе повноціними і рівними серед інших дітей. 

Дана петиція вже публікувалася, однак відповідь перенаправлена на обласну державну адміністрацію. Однак повідомляяємо вам, що земля на який має бути розташований дитячий майданчик, належить громаді міста Чернівці і підпорядкована Чернівецькій міській раді", - йдеться у тексті петиції.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews