Управління Держагентства рибного господарства у Чернівецькій області шукає інспекиторів

20.05.2019 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Управління Державного агентства рибного господарства у Чернівецькій області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби:

- головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» – 1   вакансія;

- старшого державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» – 1   вакансія.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» розміщенні на сайті Державного агентства рибного господарства.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби старшого державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» розміщенні на сайті Державного агентства рибного господарства.  

Зразки документів на сайті Державного агентства рибного господарства.

Перелік тестових питань.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву відповідної форми про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Документи на участь у конкурсі приймають за адресою: 58000, м. Чернівці, вул. Шептицького 2, до 18 год. 00 хв. 03 червня 2019 року (включно).

 
За матеріалами ЧОДА.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews