На Буковині відкрили новий футбольний майданчик

27.05.2019 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

26 травня 2019 року в с. Тисовець Великокучурівської ОТГ відбулось відкриття  футбольного майданчика зі штучним покриттям, побудованого за бюджетною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України на 2019 рік».

 Майданчик побудували на умовах співфінансування: 50% складають  кошти держбюджету в рамках зазначеної програми, ще 50% - кошти  місцевого бюджету Великокучурівської ОТГ . Загальна вартість проекту – 1 млн. 466 тис. 808 грн.

У заході взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець. Посадовець відзначив, що відкриття майданчика зі штучним покриттям – це велике свято для спортивної громади села. Зокрема, завдяки наявному футбольному майданчику діти та молодь матимуть нагоду проводити своє дозвілля з користю для здоров’я: «Важливо, що для виховання здорової нації створюються всі необхідні умови». Посадовець також вручив юним спортсменам футбольні м’ячі.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews