Каспрук і нерухомість: скільки квартир роздали представникам «Народного фронту» в Чернівцях? (Відео)

11.06.2019 08:14   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Виділення самому собі квартири Обшанським –  черговий приклад розпоряджання цією партією майном громади.
 
Повідомляє https://promin.cv.ua

Нещодавно мережею поширили документи, за якими підтверджено, що один із відомих посадовців виділив собі квартиру у центрі міста. Йдеться про ексначальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського. На одній з попередніх посад, будучи заступником голови Першотравневої районної ради, він сам собі підписав виділення квартири у центрі міста. Обшанський отримав однокімнатне помешкання, обійшовши у черзі понад дві тисячі пільговиків.
 
Як розповів у програмі «Чернівці сьогодні» секретар міської ради Василь Продан, це черговий випадок, коли наближені люди до політичної партії «Народний фронт» отримують квартири, які належать місту:
 
Якщо ми подивимося на цю владу, це мабуть найменше приміщення з тих, що ми знаємо. Бо був пентхаус Каспрука, а в попереднього керівника департаменту МБК з’являлися на дочку, сина квартири, які мали відношення до міської ради. У пана Федорука з’явилася квартира на дочку у тих будинках, де була проблема з документами. Це політсила спеціалізується на квартирах. Вони переходять невідомим чином з власності громади у їхню власність.
 
Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України розслідує справу щодо ймовірного отримання хабараміським головою Олексієм Каспруком. Ідеться про елітну квартиру у Чернівцях.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua